Soutěž o 3 vouchery do pražské restaurace Červený Jelen

Chcete vyhrát 500 Kč voucher do restaurace Červený Jelen

Tři z vás mohou vyhrát poukaz v hodnotě 500 Kč do Červeného jelena!

Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku: 

Soutěžní otázka:

Od kolika do kolika hodin trvá v restauraci Červený Jelen polední nabídka?

A) Od 10:30 do 16:00 hodin.

B) Od 11:30 do 14:15 hodin.

C) Od 11:00 do 13:00 hodin.

Nápovědu najdete na našem portálu v nabídce poledního menu, nebo na stránkách restaurace Červený Jelen.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@prazskeprikopy.cz. Do předmětu zprávy napište: PražskéPříkopy.cz – Soutěž s restaurací Červený Jelen. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 200, 300 a 400, tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě 500 Kč voucheru do restaurace ČERVENÝ JELEN v Praze.

Soutěž trvá od 29.04. – 5.5. 2024.

Soutěž o vouchery do pražské restaurace Červený Jelen

O RESTAURACI ČERVENÝ JELEN

Restaurace Červený Jelen vznikla v roce 2019 podle projektu architekta Stanislava Fialy v prostorech bývalé Anglicko-československé banky navržené českým architektem Josefem Gočárem. Nachází se v pražské Hybernské ulici v barokním Swéerts-Sporckově paláci, jehož původním majitelem byl hrabě Špork, zakladatel českého myslivectví, řádu sv. Huberta a donátor umění. K jeho zálibě v myslivectví odkazuje nejen název restaurace, ale také sochy létajících červených jelenů z dílny českého sochaře Michala Gabriela.

Soutěž o vouchery do pražské restaurace Červený Jelen

Restaurace Červený Jelen propojuje krásnou gočárovskou „modernisticko-funkcionalisticko-kubistickou“ achitekturu, vřelý a pohostinný servis, kvalitní výběr nápojů a moderní pojetí gastronomie založené na citlivém mixu kvalitního grilovaného masa, zeleniny a ? la carte jídel od týmu pracujícího pod vedením známého šéfkuchaře Marka Fichtnera.

Více informací na www.cervenyjelen.cz.

Zdroj foto: Červeny Jelen

Související příspěvky